Click for Menu

Qui sóm?

Som la Barbara i en Joan Carles, els propietaris de La Gutina, un celler i un turisme rural que formen part d’una finca de vuitanta hectàrees situada a la zona dels Aspres de la serra de l’Albera. Aquesta finca està envoltada d’un paisatge mediterrani típic ple de vinyes, camps, oliveres i boscos de suredes, amb formacions granítiques, dòlmens, menhirs i estanys naturals protegits per la Xarxa Natura 2000.

Mantenim i protegim el territori que hem heretat: tenim cura de les vinyes velles, plantem ceps en petites parcel·les per a nous projectes i elaborem vins amb l’objectiu de revalorar la finca i millorar-ne el paisatge i la biodiversitat.

Treballem les vinyes de garnatxa blanca, roja i negra —amb la mínima intervenció, tant en la terra com en les plantes— i elaborem vins naturals i ecològics certificats.

A més a més, col·laborem amb entitats ecologistes i de custòdia ambiental, ramaders i associacions per al manteniment i la protecció de l’espai natural, el cultiu de la biodiversitat i la recuperació del patrimoni paisatgístic.

Per fer conèixer i descobrir la nostra feina i el lloc on vivim hem restaurat una casa destinada al turisme rural, hem senyalitzat un itinerari a la finca per fer-hi passejades i organitzem activitats enoturístiques com ara visites al nostre celler i tastos dels nostres vins.