Click for Menu

Què puc fer?

Alt Empordà, una terra rica i meravellosa: estimem el territori on treballem i vivim!

En cada moment estarem a disposició per ajudar-vos i aconsellar-vos: on menjar i beure PRODUCTES LOCALS I ECOLÒGICS, com descobrir RACONS TRANQUILS A LA COSTA, caminar per CAMINS DE MUNTANYA, conèixer PERSONES I PROJECTES VALENTS i projectes valents i interesants.

Per fer-vos una idea del que la nostra comarca us pot oferir, us oferim una selecció de propostes:

 
 • Activitats i Persones

  Vols descobrir persones interessants, llocs diferents i projectes valents? Aquestes propostes t’aproparan a l’Empordà més dinàmic i innovador!

  Activitats i Persones

  Llegir més
 • Albera

  T’agrada fer senderisme, mountain-bike, observar aus, fotografiar paisatges, conèixer noves espècies d’arbres típiques de la nostra terra? 4 Parcs Naturals t’esperen!

  Parcs Naturals

  Llegir més
 • Art

  Des del megalític fins al surrealisme, a la nostra comarca tindràs art i història molt a prop de casa. Aquí algunes propostes seleccionades per tu.

  Art

  Llegir més
 • Menjar

  La cuina és un mirall de la terra i a l’Alt Empordà menjaràs bé arreu! Nosaltres et proposem els llocs que més ens agraden, pel tracte, per la selecció dels productes, pel lloc i per l’ambient

  Menjar

  Llegir més
 • Pobles

  Us ve de gust conèixer racons d’antics pobles, beure un cafè en una plaça medieval, passejar en carrerons entre antics edificis de pedra? Us deixem una selecció dels millors petits pobles dels voltants.

  Pobles

  Llegir més
 • Llançà

  Necessites sol, colors, llum i aigua que t’envolti? A prop de casa trobaràs el lloc ideal per tu, tenim un mar de platges que t’esperen!

  Mar

  Llegir més