Click for Menu

Demontre

DEMONTRE

Any 2021

Producció 5000 ampolles
Terreny sauló
Varietat de raïm 100% garnatxa negre
Verema manual amb caixes
Dia verema garnatxa roja 25/08/2021
Elaboració Fermentació espontània amb llevats autòctons en dipòsit d’acer inoxidable, amb 20% de raïm sencer i control de la temperatura. Conservació en dipòsit d’acer inoxidable fins a l’embotellat.

Sense filtracions, clarificacions ni l’ús de cap altre producte enologic durant l’elaboració. Sense sulfitis afegits.

Fruita vermella fresca, terra i herbe de garrigas en nariz. Intesitat, frescor, fruita i regalessia en boca. El petit dimoni simpatic que t’atraparà!

Si esteu bevent el Demontre 2019, és 80% garnatxa negre 15% carinyena negre 5% garnatxa roja. Fermentació espontània amb llevats autòctons en dipòsit d'acer inoxidable, amb 20% de raïm sencer i control de la temperatura. Conservació en dipòsit d'acer inoxidable fins a l'embotellat. 
Si esteu bevent el Demontre 2018, és 80% Garnatxa negre 20% carinyena. Fermentació espontània amb llevats autòctons en dipòsit d'acer inoxidable, amb 20% de raïm sencer i control de la temperatura. Conservació en dipòsit d'acer inoxidable fins a l'embotellat. 
Si esteu bevent el Demontre 2017, és 100% Garnatxa negre. Fermentació espontània amb llevats autòctons en cubs sota terra, amb 20% de raïm sencer i sense control de la temperatura. Conservació en dipòsit d'acer inoxidable fins a l'embotellat.